Köpvillkor

Köpvillkoren uppdaterades senast 2018-10-16.

Villkor och bestämmelser

Mega Burger förmedlar beställningar av livsmedel från beställaren (nedan “kunden") till vår restaurang. Vid lagd beställning ansvarar vi för att denna behandlas. Mega Burger försöker alltid upptäcka och varna om eventuella driftstörningar, men ansvarar inte för fördröjd eller utebliven leverans till följd av eventuella tekniska problem.

Beställning

För att få handla på Mega Burger måste du ha fyllt 18 år.

All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna. Mega Burger ansvarar inte för utebliven leverans till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret.

Produkter

Mega Burger har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i lager.

Mega Burger arbetar för en hög kvalitet på de produkter som erbjuds via hemsidan och har därför ett stort intresse av att ta del av kundens erfarenheter. Mega Burger har det yttersta ansvaret för kvaliteten på våra produkter. Om kunden har klagomål på enstaka produkter ska kunden ta upp detta med oss.

Medan Mega Burger eftersträvar att alla priser på hemsidan är helt korrekta, reserverar vi oss för eventuella fel och möjligheten att vi inte hunnit ändra priset på hemsidan.

Betalning

Alla beställningar via Mega Burger är bindande. Om inte annat anges accepterar restaurangen betalning genom Klarna.

Alla priser på Mega Burger är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12 % vid avhämtning och utkörning och i övrigt är momsen 25 %. Kvitto och momsspecifikation erhålls i samband med köpet.

Leverans

Mega Burgers mål är att erbjuda den kortaste möjliga leveranstiden. Leveranstiden varierar ofta med tiden på dygnet och vi reserverar oss för eventuella dröjsmål till följd av lång orderkö eller trafikproblem. För särskilt långa leveranstider har vi det yttersta ansvaret att meddela kunden om detta.

Ångerrätt

Försäljningen av mat via Megaburger.se omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida.

Missbruk

Mega Burger lagrar kundens IP-adress och annan värdefull information om kundens Internetleverantör för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på Mega Burger.

Villkorsändringar

Mega Burger har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. Mega Burger informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft. Informationen lämnas på webbplatsen. Genom att fortsätta att nyttja Mega Burger efter att ändringen trätt i kraft godkänner du ändringen.

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med oss på Kundtjänst når du oss på telefon 042-14 10 05 eller via mejl kontakt@megaburger.se. Vi besvarar de flesta mejlfrågor inom 24 timmar.

Öppettider: tisdag–fredag kl 11:00-21:00 samt lördag och söndag kl 12:00-21:00

Mega Burger drivs av Town Mega Burger AB med org. nummer 559152-4953

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer